מצאו אותנו

עקבו אחרינו:

Facebook Instagram Website

סלון פודקאסט

ב-2021 לראשונה, סלון צבע טרי עבר ממתכונת רגילה של שיחות והרצאות למתכונת של סלון פודקאסט בשיתוף עם מגזין האמנות והעיצוב המקוון פורטפוליו. יובל סער, העורך הראשי של המגזין, שוחח על עבודה, יצירה והשראה עם יוצרות ויוצרים שהשתתפו בחלקים השונים של היריד – חממת האמנים העצמאיים, עיצוב טרי, פרויקטים אמנות, הגלויה הסודית ועוד. השיחות הוקלטו בלייב בזמן היריד על ידי פודקאסטיקו, חברה המפיקה פודקאסטים לעסקים, ולאחר מכן הועלו לפלטפורמה הדיגיטלית של צבע טרי ולערוצי הפודקאסט השונים של פורטפוליו.

כל הפודקאסטים המוקלטים זמינים כאן: https://www.prtfl.co.il/podcasts

כל המפגשים

זיו יעקבי: מעצב תעשייתי, גר עובד ויוצר בתל אביב. מבעלי PULP, מותג מוצרי נייר ואקססוריז לסביבת העבודה ולסביבה האישית, שפועל מבית המלאכה שנמצא בתל אביב. המוצרים מיועדים לאוהבי עיצוב המעריכים דיוק, נוחות וארגון.

מיכל שמיר: אמנית זוכת פרסים, ממקימי קבוצת פרוטקטיב־אדג׳, ראש בית הספר לאמנות חברה ותרבות במכללה האקדמית ספיר. עבודותיה הוצגו בתערוכות קבוצתיות ותערוכות יחיד רבות בארץ ובעולם, ומופיעות באוספים חשובים רבים.

עמית כנפי: גר ביפו, גדל במושב בשרון ובשליחויות בחו״ל באיסטנבול ובאמסטרדם. בשנים האחרונות יוצר בסטודיו ובמרחב הציבורי בתל אביב. עבודותיו מכוונות לצבוט במקומות הרגישים של הנפש והמכנה המשותף ביניהן הוא בהתייחסות הומוריסטית/סרקסטית – ויש שיגידו אפלה – לנושאים שונים ולאספקטים של זהות האמן.

עומר פולק: אמן מעצב וחוקר ומרצה העוסק בקשר בין אדם, טבע וטכנולוגיה עם דגש על חוויה חושית. חי ועובד מברלין.

גיל אלדור: חי ויוצר ביפו, פועל בתחומי הריהוט ומייצר פריטים המיועדים לסביבה הביתית. את ההשראה הוא מוצא בעיקר באובייקטים ובאדריכלות המקומיים; בתרבויות שהיו פה ועזבו, מהתקופה ההלניסטית והרומית וכאלה שעדיין מאכלסות את האיזור קרי היהודית והערבית.

דניאלה מרוז: אמנית וידאו, חיה ויוצרת בתל אביב. יצירתה עוסקת בגוף ובצילום, ובהרחבה שלהם דרך קולנוע. זכרונות ילדות, הווה, מודע, תת מודע, הסלון המשפחתי וההווי הפוליטי מתלכדים ונפרדים, מקבלים ופושטים צורה.

דנה כהן: חיה בתל אביב ויוצרת ביהוד. יצירתה עוסקת בקיימות, ביחס של האדם לטבע ובשינויים סביבתיים. פועלת באמצעות טכניקת מיחזור פסולת טקסטיל שפיתחה, שאותה היא הופכת לחומר גלם חדש.

שרי גולן: אוצרת אמנות, מרצה וכותבת. מנהלת את המשולש לאמנות – סוכנות לייצוג אמניות (ומעט אמנים) משנת 2014. עוסקת בקידום אמנות ישראלית עכשווית עם דגש על אמניות שטרם זכו להכרה הראויה להן. מרצה בתחומים של קידום ופיתוח קריירה לאמניות ואמנים.

איתי זלאיט: אמן רב תחומי ומרצה, גר ויוצר ברמת גן. בוחן שאלות של חופש, בהבט האישי והקולקטיבי.

מילי ברזילאי: נולד בקיבוץ ברור חיל, מתגורר בתל אביב, יוצר בתל אביב ושיקאגו. לקראת היריד יצר 22 עננים אוטופיים, בפיסול בחימר רך על קופסאות עץ. הסדרה התגבשה במהלך הסגרים כשביקש להתנתק מהחוץ ולבנות מבפנים עולם רך וילדי שנמצא בשום מקום ושום זמן.

תמרה אפרת: חיה ויוצרת ביפו. עבודותיה עוסקות בקשר בין קראפט לטכנולוגיות מתקדמות. הציגה ביריד סדרה של כלי פורצלן, שמבוססת על עיצוב אלגוריתמי, מחקר דיגיטלי ותוכנות מיפוי והדפסה תלת־ממדית.

איתמר שמשוני: אמן ופסל שיוצר מיצבים, גר בשכונת שפירא. מרכז את המגמה לאמנות פלסטית בקמפוס אריסון לאמנויות בתל אביב, שמשתף פעולה עם פרויקט הגלויה הסודית. הציג במוזיאון בת ים פרויקט קהילתי גדול בשם עיר מפעל.

טל צור, מייסדת שותפה של IOTA. הסטודיו, שנמצא ביפו, עוסק בשימור מלאכת יד ובעיצוב חברתי של טקסטיל לבית, ולעיתים גם אופנה בעבודת יד, ע״י נשים שלומדות לסרוג ובכך מקבלות אפשרות תעסוקתית.

 מאור אהרון: מעצב מוצר ואמן, חי ויוצר בתל אביב. רוקח חומרים, בונה מכונות, מעצב ויוצר אובייקטים ומוצרים ייחודיים המספרים את בריאתם בעזרת החומר, הצבע, הטקסטורה והפונקציה.

 גיל ארליך: בעל תואר ראשון בהנדסת תוכנה בטכניון, ולימודי תואר שני בתולדות האמנות בת״א. היי־טקיסט מכור לאמנות. הציג ביריד פרויקט nft שצמח מתוך חווית הרווקות האישית שלו כמי שמחפש זוגיות ואהבה בעולם האמיתי ובאפליקציות.

תפריט נגישות